Tanjir.ba je besplatni web servis u BiH koji omogućava svojim korisnicima naručivanje hrane putem Interneta koji je krenuo je s radom u oktobru 2011. godine u Tuzli. Za nepuna tri mjeseca od osnivanja pokazao se kao jako popularan. Broj korisnika, restorana i jela raste iz dana u dan te zbog zainteresovanosti korisnika i klijenata Tanjir.ba svoju ponudu, već.u februaru 2012. širi na desetak sarajevskih restorana.  Zasada servis broji oko 2000 klijenata i 20.000 korisnika u oba grada.

Kada se ne možete odlučiti šta želite jesti, posjetite Tanjir.ba. Kod nas ćete naći oko 40-ak restorana čije brojeve telefona ne morati znati da biste naručili hranu. Fotografije svih jela koje se nalaze u ponudi i jednostavna pretraga po nazivu restorana, vrsti jela ili cijeni vam mogu olaksati odluku. Registracija na ovaj servis za naručivanje hrane nije obavezna, ali vam omogućava da registrujete više adresa sa kojih želite naručivati hranu kao i praćenje svih vaših narudžbi. Osnovna ideja ovog servisa je da objedni ponudu svih restorana koji vrše kućnu dostavu, olakša krajnjim korisnicima proces naručivanja hrane, bez pamcenja brojeva telefona restorana i trosenja novca na telefonske pozive.

Svi restorani koji se nalaze na servisu su u Tanjir.ba mreži te se vaša narudžba prosljeđuje istog trena kada je okončate. Sa Tanjir.ba naručivanje hrane je postalo jednostavno.

Web servis Tanjir.ba je dizajnirala i projektirala firma Leftor d.o.o.

Novi recepti

Losos s mentom i...

Objavljeno 8 - jan - 2013

1 Komentar

Brzo i jednostavno –...

Objavljeno 17 - dec - 2012

0 Komentara

Koh od plazma keksa

Objavljeno 5 - maj - 2012

0 Komentara

Američki palačinci

Objavljeno 17 - apr - 2012

0 Komentara

Novi postovi

Slatko-gorka istina o šećeru

Objavljeno 16 - aug - 2013

0 Komentara

Naučite jesti polako

Objavljeno 15 - feb - 2013

0 Komentara

Ta divna vanilija…

Objavljeno 22 - jan - 2013

0 Komentara

Praznična pogača

Objavljeno 10 - jan - 2013

0 Komentara

Prijatelji

  • Doživi grad u sniženju
  • http://www.tanjir.ba
  • Knjižara modernog duha - knjiga.ba
  • Leftor Web apps & hosting